x

امضای تفاهم نامه همکاری قطب علمی مدیریت ریسک و بحران‌های طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان با مؤسسه مهندسی هیدرولیک و مدیریت منابع آب (IWW)، RWTH دانشگاه آخن

اعضای قطب علمی مدیریت ریسک و بحران‌های طبیعی در نشستی با تأکید بر اهمیت افزایش همکاری‌های بین‌المللی در سطوح مختلف و گسترش تعاملات پژوهشی و آموزشی، تفاهم نامه همکاری با مؤسسه مهندسی هیدرولیک و مدیریت منابع آب (IWWRWTH دانشگاه آخن با عنوان "استراتژی‌ها و فناوری‌های پایدار برای مدیریت خطر سیل در مناطق خشک و نیمه‌خشک" را امضا نمودند.

امضای این تفاهم نامه فرصتی مناسب برای گسترش همکاری‌های دانشگاه صنعتی اصفهان و د انشگاه آخن آلمان در زمینه برگزاری سمپوزیوم های تحقیقاتی مشترک، تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجویان، برگزاری سمینارها و جلسات دانشگاهی، برنامه های آموزشی کوتاه مدت ویژه و توسعه برنامه های تحصیلی مشترک ایجاد خواهد نمود. این قرارداد از تاریخ امضا به مدت پنج سال معتبر است و با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.